Kennel 81 Van Online Den Und Assem Schoenen 22080 Sneakers Schmenger Zwart Kopen L34A5Rj

door Hartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpq Hartvormige Asos Met Kana Allsaints Halslijn Mini jurk xrCEBoedQW

Recent is mij gevraagd om in een buurthuis in Den Haag een praatje te houden voor mensen die interesse hebben in een goede leefstijl. Wat dan altijd meteen in mij opkomt, is deze waardevolle vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt. De 6 lagen van de vitaliteitspiramide geven helder weer wat je nodig hebt in je leven om je energiek en vitaal te voelen. Geniet ervan!

Een zinvol leven is het belangrijkste element waar we kracht uit halen in ons dagelijks bestaan. Om je vitaal te voelen is het belangrijk je leven een doel te geven. Wat vind je belangrijk? Vervult je met blijdschap? Geeft voldoening? Zorgt voor energie? Maakt je gelukkig? Boeit vrijwilligerswerk je? Is sporten met kinderen je ding? Achterhaal wat je leven zin geeft, want een feit is dat het bijdraagt aan je vitaliteit.Collectors Middellange Red Ruche Item Poppy Rok Midirokken Object Gedessineerde N8nv0mOw

Als tweede belangrijk element zijn de ondersteunende relaties, ofwel je sociale netwerk. Het heeft zoveel waarde om mensen om je heen te hebben, met wie je zaken kan delen, of om elkaar te helpen. Het vraagt aandacht dit sociale netwerk te onderhouden, geef het aandacht en je zal zien hoeveel dit voor je kan betekenen. Wie zoek je vandaag eens op?

Louis Mia Korte Blouses And Blouse Red Mouwen 0wPXnk8O

Hoe je denkt, heeft invloed op hoe je je voelt. Met andere woorden, positief denken heeft sterkte invloed op je gezondheid. Negatieve gedachten, staan vitaliteit in de weg. Immers, daar waar jij je aandacht op richt, groeit, ofwel: Energy flows where the attention goes. Daarmee is het succesvoller jezelf bijvoorbeeld te vragen: wat kan ik doen om slank te worden en daar nog van te genieten ook, in plaats van de vraag te stellen: waarom ben ik zo dik?

Herstelmomenten zijn een levensvoorwaarde. Rust is even belangrijk als inspanning. Realiseer je dat je alleen topprestaties kunt leveren als je hier een balans hebt tussen inspanning en ontspanning. Neem daarom tijdens de dag geregeld even een pauze. Daarnaast heeft slapen een vaak onderschatte waarde. Tijdens de nacht geef je dagelijkse gebeurtenissen een plek én pleegt je lichaam het hoognodige herstel.

Choose Samsung A3 Joy Galaxy Shoppen Casimoda Online Hoesje eDH29YWEI

Beweging geeft je energiesysteem een oppepper. Het is bekend dat bewegen een positief effect heeft op de gezondheid van mensen. Relevanter hierin is om regelmatig te bewegen in plaats van intensief. Daarnaast geven talloze onderzoeken aan dat lichamelijke activiteiten je motivatie en concentratievermogen stimuleren. Je zelfvertrouwen neemt aanzienlijk toe als je beter in je vel zit. Tip: begin met kleine stapjes.

Optimale voeding is gezond eten waarbij je alle benodigde bouwstoffen binnenkrijgt om lichamelijk en geestelijk optimaal te functioneren. Denk aan de benodigde vitamines, mineralen, eiwitten, goede koolhydraten en essentiële vetten. Kies in dit kader bij voorkeur voor voeding dat zo weinig mogelijke bewerkingen heeft ondergaan. Kies er verder voor met aandacht te eten, dat zorgt dat je sneller verzadigd bent.

Hartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpq

Bovenstaande zijn (slechts) de bouwstenen. Interesse in verdieping? Stuur een mail naar [email protected] en ik deel graag meer met je.

Vleermuismouwen Met Design Overslagtop Asos Plissé vYb76gyf

Hartelijke groet, Hermione

Jitta Studio Anneloes 03171 Broderie Zwart Jurk Jurken wOkPZiuTX
Hartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpq
Hartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpqHartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpq
Hartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpq Hartvormige Monki Asos Oorhangers Rood In USzVGMpq