Chino Klassieke Sons Olive Night Chino's Onlyamp; LA3Rq5c4j Versjes

Kort maar prachtig

hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp
  • hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp

  • by duedos

Ooit had ik een projectje. Dat doe ik soms, en dat is vaak best leuk. Nog vaker kap ik er na een paar keer proberen weer mee, want dan heb ik het wel gezien. Zo’n projectje was ook Kort maar prachtig. Een verzameling verhaaltjes van een paar zinnen, een paar regels, een paar woorden soms. Het was zo leuk dat ik er hieronder een paar heb neergezet. 

Verduistering

hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp

Zij komen nader tot elkaar. Vaak zweven wij tussen hen in, gevangen in de leegte van het niets, maar niet vandaag. Zij zullen samensmelten – voor het oog althans. De nacht verstikt de dag. Een moment van duisternis, een middag in het donker. Dan laten zij los en is alles zoals het altijd is geweest. Zij daar, en zij daar. En wij ertussenin.

Waaien

Een krant. Niet één vel, een dik pak papier koos het luchtruim. Het werd opgetild, bruut neergesmeten, weer gepakt en meters verder tegen een huis kapotgeslagen. Woorden dwarrelden omhoog, hun onvermijdelijk sterven tegemoet.

Mijn haar zat in de war.

Vlucht

Morton Fit Jeans 30 Lee Black Sort Rinse31 Regular OPZikuXT

Ogen van kraal tuurden in het niets. Een licht gekromde snavel schraapte over de tegels, een snerpend knarsen in de wind. De kop schuin, alsof het zocht naar het juiste moment. Dan: een vlaag van windstilte, een leegte in de lucht. Vleugels klapwiekten gracieus tegen het lichaam. En nergens het bewijs dat er ooit iets was geweest.

Schemer

Het was alsof het land werd bedekt door een waas van ondoorzichtigheid; nu nog poreus, maar dat zou niet lang meer duren. De hemeldeken werd over de aarde getrokken, nog voor de zon zijn houvast aan de einder verloor. Zonder goddelijke tussenkomst zou het donker de wereld verzwelgen, precies zoals het dat altijd had gedaan. Wat restte was het zwart.

Zee

Naakt ligt ze voor je. Kwetsbaar, maar daardoor ontelbaar keer sterker dan jij. Zij komt, zij gaat, zij komt, zij gaat, maar jij blijft; loslaten kun je haar nimmer. Zij, met haar eeuwige dans, die al bestond voor jij wist dat bestaan bestond. Zij, als Eva, als de bron van al het leven. Zij, met haar lange armen die het strand afgraven en zij, met haar tomeloze, onpeilbare diepten. En jij? Jij kan alleen verzwelgen.

Ochtend

Jij bent mijn droom…

Maar zij is mijn wekker.

Onweer

Bandeau Design Midi Van sundress In Luipaardprint Asos Plissé rdtshQ

Een zwarte zwaan laat zich geruisloos over de golven tillen. Het water kabbelt, constant in beweging, maar altijd op dezelfde plaats, gevangen tussen de oevers van de beek. De dreiging begint als een schier onzichtbare flits – nauwelijks waar te nemen, maar juist daardoor het ultieme gevaar. Zij duikt en komt weer boven. Zelfs geen alg.

Even is daar een sereniteit die niet kan bestaan. Dan vult de atmosfeer zich met een geluidsgolf, zo krachtig, zo diep, een rollende tsunami die alles op zijn pad verslindt.Cloe Jott Jassen Anthracite Cloe Anthracite Gewatteerde Jott Jassen Gewatteerde 2IDH9E

Als een donderslag bij heldere hemel.

Hetzelfde

Wanneer de zon haar stralen door een kier in de gordijnen naar binnen drukt, dan ontwaken wij samen, verstrengeld, ineen als één, dan wachten wij nog een moment voor wij ons laten meevoeren door de draaiing van de aarde, zwevend in het niets, tussen droom en werkelijkheid, en dan weet ik: ik voel precies hetzelfde als jij.

Alleen íets minder.

hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp

 

Dit zijn de meeste wel. Er zijn er nog een paar, die vind je hier

6 Online Shoppen Iphone Hoesje Casimoda 6s Cactussen vmNwn80O
Share this...
duedos
hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp
20 Broeken As Loose 010 On 10days Blush Trainer Casual 9101 Picture Melee NnwP8kX0O

Geef een reactie

hoes Uitneembare Asos Design Tablet Shopper Met LqUGjzMVSp

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heren Slippers 20 60 321 Bruin 171 Skechers zqUpSMV

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.